Дементиева: Енен е все така невероятна



20-01-2010 22:07 | Станко Димов

Елена Дементиева заяви, че е изключително разочарована от загубата си днес от Жюстин Енен. Нейните амбиции били дори за финал и затова днешното поражение е толкова тежко за възприемане. Рускинята не пропусна да похвали Енен за страхотната игра. Според нея белгийката е на същото високо ниво, което поддържаше и като световна номер 1.

"Много съм разочарована, че трябваше да отпадна от турнира, защото дойдох в Мелбърн в добра форма. Разочарованието наистина е много голямо след тази загуба. Не приемам този неуспех като лош късмет, просто всички знаем каква тенисистка е Жюстин", сподели Елена.

"Дойдох в Мелбърн, за да побеждавам, исках дори да стигна и до финала. Трябваше да бия Енен, за да постигна целите си. За жалост обаче не се получи. Мисля, че Енен показа много добра игра в този мач, тя се движеше добре на корта и ударите й бяха силни и прецизни. Тя показа много добър тенис срещу мен. Не помня точно кога играх срещу нея за последно, но беше преди много време. Тя обаче е също толкова добра сега, колкото бе и преди", допълни още рускинята.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини