Дементиева: Енен е все така невероятна20-01-2010 22:07 | Станко Димов

Елена Дементиева заяви, че е изключително разочарована от загубата си днес от Жюстин Енен. Нейните амбиции били дори за финал и затова днешното поражение е толкова тежко за възприемане. Рускинята не пропусна да похвали Енен за страхотната игра. Според нея белгийката е на същото високо ниво, което поддържаше и като световна номер 1.

"Много съм разочарована, че трябваше да отпадна от турнира, защото дойдох в Мелбърн в добра форма. Разочарованието наистина е много голямо след тази загуба. Не приемам този неуспех като лош късмет, просто всички знаем каква тенисистка е Жюстин", сподели Елена.

"Дойдох в Мелбърн, за да побеждавам, исках дори да стигна и до финала. Трябваше да бия Енен, за да постигна целите си. За жалост обаче не се получи. Мисля, че Енен показа много добра игра в този мач, тя се движеше добре на корта и ударите й бяха силни и прецизни. Тя показа много добър тенис срещу мен. Не помня точно кога играх срещу нея за последно, но беше преди много време. Тя обаче е също толкова добра сега, колкото бе и преди", допълни още рускинята.
Коментари
Други новини