Красавици на партито на Карлос Моя



08-11-2010 12:32 | Николай Драгиев

Испанско вино се лееше три часа в съботната вечер в чест на звездата на световния тенис Карлос Моя в столичния Военен клуб, пише "Стандарт". Шампионът от "Ролан Гарос" за 1998 г. засне в старинната сграда рекламен клип за новата козметична серия с марката "Моя".

 

Партнираше му манекенката Ани Ангелова. Снимките продължиха по-дълго от предвиденото и коктейлът започна със закъснение. Организираха го бизнес партньорите на тенисиста, фирма "Камко", която внася и търгува у нас с парфюмите му.


Водеща на купона бе Мира Добрева, съпруга на Жоро Торнев, който режисира новата реклама на Карлос Моя. Първата наздравица на тенисиста бе с посланика на Испания Хорхе Фуентес. Карлос Моя не пропусна да се запознае и да се чукне с певеца Васил Найденов, както и с десетки красиви дами, които го бяха наобиколили.


Специално внимание звездата обърна на някогашната световна шампионка по художествена гимнастика Лили Игнатова. На коктейла дойде, но не опита от червеното вино, първата ни ракета Цвети Пиронкова в компанията на своето гадже Мишо.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини