И Мъри се оплака от умора, иска да се наспи



И Мъри се оплака от умора, иска да се наспи
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
13-11-2010 14:23 | Станко Димов

Световният номер 4 Анди Мъри е поредният топ състезател, който се оплака от умора в края на сезона. Вчера британецът напусна турнира в Париж, след като на фаза ¼-финал бе победен от местния фаворит Гаел Монфис.


Мъри сподели, че сега ще си вземе няколко дни почивка, в които ще се отдаде на пълен покой. Той каза също, че най-вероятно ще поднови тренировки в понеделник или вторник.


„Искам да си взема почивка за няколко дни и най-накрая да се наспя нормално. Просто искам да съм в добро състояние за турнира в Лондон. Ще подновя тренировки в понеделник или вторник”, коментира Мъри.


В сряда британецът победи Марин Чилич в три сета, но в самия мач получи неприятна травма в китката. Мъри призна, че в следствие на болката не е могъл да заспи до 3 сутринта.  

 

Относно следващия мач с Монфис, той сподели: „Определено не се чувствах добре на корта. Мисля, че тежката вечер си каза думата. Освен това Гаел бе подкрепян от местната публика, която е страхотна”, каза още Мъри.


Сезонът за Мъри ще завърши в края на месеца, когато зала О2 в Лондон ще се събере мъжкия елит в тенис. 8-те най-добри състезатели ще премерят сили в традиционен турнир, който се очаква с огромен интерес и се явява финален акорд на тежкия сезон.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини