"Божията ръка" срещна Рафа и Ноле



22-11-2010 22:12 | Николай Драгиев

Диего Марадона е най-любопитната личност, която в последните дни привлича вниманието по трибуните на зала О2 в Лондон, където спорят осемте най-добри тенисисти в света.

Аржентинецът изглежда всички срещи до момента и успя да се срещне с част от тенисистите, сред които и световният номер 1. Бившият треньор на аржентинския национален отбор по футбол е придружаван от доста засукана блондинка, която е неотлъчно до него.

Особено забавна ситуацията стана, след като Новак Джокович демонстрира своето чувство за хумор. "Ама не знаете ли, че той е мой треньор? Диего работи върху някои детайли от играта ми като например играта ми с ръце," пошегува се Новак, визирайки гола на Дон Диего на Световното първенство по футбол срещу Англия през 1986 г. Тогава Марадона отбеляза с ръка, а след срещата коментира, че това е "Божията ръка".

"Няма нужда да си губя времето да говоря за него. Той е познат по целия свят. Той е голяма легенда," коментира Джокович.

Оказва се, че Марадона е фен на Джокович, който преди време му е пратил своя тениска и ракета. "Той е най-великият футболист в историята. Нормално е да се вълнувам, когато съм близо до такъв човек," допълни Ноле.

Иначе Марадона не пропусна да се срещне и с Рафаел Надал.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини