"Едноокият" Ноле хвали великолепната четворка



27-11-2010 12:34 | Николай Драгиев

Новак Джокович определи като "закономерно" достигането до полуфинал в Лондон на "великолепната четворка" - Надал, Федерер, Мъри и самият той. Снощи сърбинът отнесе с 6:2, 6:3 Анди Родик и си подсигури двубой с Роджър Федерер.

Анди Мъри пък ще спори с Рафаел Надал. С достигането си до втората фаза, шотландецът ще си върне четвъртото място в световната ранглиста.

"Това е прекрасно за турнира като цяло. Какво по хубаво от полуфинали между Надал и Мъри, както и такъв между мен и Роджър.

"Атмосферата със сигурност ще бъде грандиозна. Самият факт, че съм тук и мога да бъда на финал, е страхотно постижение. Сега просто трябва да покажа най-добрия си тенис," коментира Ноле, който изостава с 6 на 12 победи срещу Роджър Федерер.

Ноле не пропусна да изрази и задоволството си от победата над Родик, която бе негова трета от осем срещи между тях.

"Знаех, че ако искам да го победя, трябва да доминирам в разиграванията. Освен това се стараех да съм максимално прецизен при мой сервис. Форхендът ми работеше безотказно и това много ми помогна," обясни сърбинът, който излезе на корта закрил дясното си око досущ като пират, иронизирайки себе си от мача с Надал. Тогава неговата игра се срина след проблем с контактната леща в окото му.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини