Лейтън Хюит: Ще се върна в топ 10



29-11-2010 18:14 | Николай Драгиев

Ракета номер 1 на Австралия Лейтън Хюит изрази своята увереност, че отново може да бъде част от топ 10. Австралиецът прибави в името на тази цел към екипа си опитния треньор Тони Роуч, който да му помогне.

"Тони се разбира прекрасно със съпругата ми Бек и нашите деца. Ще прекарваме доста време от годината заедно, което е важен фактор. В същото време той е сред най-добрите треньори в нашето време. Всичко това ме накара да направя този избор," аргументира се Хюит.

"Въпреки че е на напреднала възраст Тони ще ме придружава поне 20 седмици от сезона. За тази позиция ти е нужен човек, на който безгранично можеш да вярваш. Той знае силните и слабите ми страни и може да ме помогне да разкрия най-доброто, на което съм способен. Винаги се вслушвам в неговото мнение," допълни бившият номер 1.

Австралиецът призна, че вече няма проблеми с травмата, която го извади от игра за няколко месеца. Той призна, че тренира по шест дни седмично и е напълно готов за битките през наближаващия нов сезон.

"С Тони сме уверени, че можем отново да намерим място в топ 10. Предстои ни много работа," сподели още Лейтън, който заема 54-о място в световната ранглиста.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини