Томич псува служители в Мелбърн заради 14 долара



11-01-2016 10:49 | Tennis24.bg

В грозна ситуация се забърка първата ракета на Австралия Бърнард Томич. Той се оказа в центъра на скандал с охраната и служителите на един от кортовете за тренировка за Откритото първенство на Австралия.


23-годишният тенисист първо грубо изгонил няколко разпускащи аматьори от корта в комплекса „Ройал Пайнс“. След това вдигнал скандал на служителите на съоръжението за таксата за наем на игрището от 14 долара.


„Служителите запазиха самообладание и говориха любезно с него, на Бърнард полудя и започна грозно да псува и обужда“, казва един от изгонените аматьори, пожелал анонимност. Той добавя, че в скандала се намесила и охраната, която помолила световния номер 18 и екипа му да напуснат комплекса.


След като проявата му стана публична, Томич побърза да се извини. „Фокусиран съм до максимум върху подготовката си за мачовете си, знам, че няма извинение за поведението ми. Но искам да се извиня на членовете на клуба и служителите. Става дума за неразбирателство, което попречи на тренировката ми и това доведе до раздразнението ми“, каза звездата.

Това не е първата му подобна проява и той често се кара със служители и оспорва плащането на таксите за наем на кортовете. Поведението му доведе дори до временно изхвърляне от отбора на Австралия за Купа „Дейвис“.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини