Ноле: Трябва да намаля грешките



Ноле: Трябва да намаля грешките
Свързани новини
Свързани турнири
Тагове
24-01-2016 11:36 | Tennis24.bg

Новак Джокович загуби два сета в двубоя си срещу Жил Симон, но въпреки това успя да измъкне победата и да се класира за четвъртфинал на Australian Open. Шампионът от миналата година остана на корта повече от 4 часа и половина, а след последната точка отдаде заслуженото на своя опонент.

„Когато играеш срещу тенисист като Жил, трябва да очакваш да има дълги разигравания. Днес направих много грешки, той играеше много добре след 4 часа и половина битка трябваше да помажа и добра издържливост.

Симон е контраатакуващ тенисист, един от най-добрите изобщо. Побеждавал е големите тенисисти на големите сцени, доказан играч е. Поздравления за добрия мач, който изигра”, коментира Джокович, който приключи двубоя със 100 непредизвикани грешки на сметката си.

Относно предстоящия четвъртфинал срещу Кей Нишикори, сърбинът каза следното: „Играли сме доста пъти на големи турнири. Преди 2 години ме победи на полуфинал на US Open, след това аз взех няколко двубоя с него. Надявам се, че ще намаля броят на грешките и мачът няма да бъде толкова продължителен".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини