Водачът в схемата е на полуфинал (+ снимки)



Водачът в схемата е на полуфинал (+ снимки)
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
05-02-2016 13:27 | Станко Димов

Водачът в схемата Роберто Баутиста Агут е първият, който си осигури място на полуфинал на Garanti Koza Sofia Open. Испанецът стори това, след като се наложи с 2:0 сета над №8 Адриан Манарино (Франция), в отделните части 6:4, 6:3 за малко повече от час игра.

И двата сета бяха решени от един пробив, дело на Баутиста Агут в десетия гейм на първата и шестия на втората част. Любопитен е фактът, че за испанеца това бе първи двубой в София.

Баутиста Агут, който през миналия месец спечели титлата от турнира в Окланд, за първи път в кариерата си е поставен под №1 в основна схема. За испанеца това бе 10-та победа от началото на сезона, а в спор за място на финал той ще срещне победителя от двубоя Гийермо Гарсия-Лопес (Испания, №3) – Жил Мюлер (Люксембург, №6).

„Никога не е лесно да започнеш участието си в турнира директно от четвъртфинал. Аз обаче съм доволен от начина, по който се представих днес. Настилката и условията за игра ми допадат отлично. За мен няма значение с кого ще играя в следващия кръг, и двамата (бел.ред. Гарсия-Лопес - Мюлер) са качествени играчи”, коментира Баутиста Агут пред Tennis24.bg.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини