Рафа на крака при Шакира в Колумбия



03-12-2010 17:16 | Николай Драгиев

Рафаел Надал и Новак Джокович ще се впуснат в ново приключение. Дуетът известен и като "Рафоле" ще изиграе демонстративен двубой на 21-и март 2011 г. в Богота, Колумбия.

Двамата тенисисти ще се възползват от кратките дни почивка между двата най-големи турнира по това време - в Маями и Индиън Уелс, за да отскочат до Колумбия.

Спонсор на проявата е местната компания Имлас. Президенът на организацията Мануел Мате призна, че преговорите с мениджърите на Надал са продължили близо година.

"От месеци наред се опитвахме да уредим това събитие. Срещнахме се с неговия агент на US Open и решихме, че през март е идеалния вариант да го осъществим. Търсехме и втори играч, след което се спряхме на Джокович. PR-ът на Надал се грижи и за Джокович, така че не бе трудно," обяснява Мате.

Финансовият директор на компанията Алваро Файа призна, че те са ударили на камък в опита си да доведат в страната и Роджър Федерер. "Какво по-добро от Надал в Колумбия, ако и Федерер е там. Опитахме, но това се оказа напълно невъзможно."

Организаторите на сблъсъка между световните номер 1 и 3 признават, че двамата въобще нямали изисквания като суперзвезди, а са изискали съвсем нормални неща. "Те са просто играчи, не са рок звезди. Те искат добър хотел, храна, добър транспорт и ние ще им ги осигурим," допълват от компанията.

Шефът на компанията Мануел Мате обаче признава, че роля за успешния завършек на преговорите в определена степен се дължи и на певицата Шакира. Тя е особено близка с ; target="_blank">Надал покрай снимките на нейн клип, в който Рафа взе дейно участие. Засега не е ясно дали Шакира ще участва в шоуто през март.

 

ПАРОДИЯТА НА ДЖОКОВИЧ И ТРОИЦКИ СПРЯМО НАДАЛ И ШАКИРА!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини