Тенис звезди блестяха на Нощта на Оскарите



29-02-2016 16:45 | Любомир Тодоров

Трима велики тенисисти се смесиха с филмовите звезди по време на церемонята по раздаване на 88-ите награди "Оскар" снощи в Лос Анджелис.

Мария Шарапова и Серина Уилямс разходиха тоалети в бяло по червения килим.

След края на церемонията бившата и сегашната номер едно в световната ранглиста се отправиха към Бевърли Хилс. Там ги очакваха на партито Vanity Fair Oscar Party, организирано от известното американско списание.

По свой график се движеше Роджър Федерер. Именитият швейцарски маестро също изгледа на живо очакваното с огромен интерес в цял свят събитие от "Кодак Тиътър". Той не скри задоволството си, че най-сетне Леонардо ди Каприо получи заветната статуетка за най-добър актьор.

Преди това възстановяващият се от операция на менискуса рекордьор по титли от Големия шлем посети тържествената вечеря на американската кинокомпания Weinstein Company. Така че нищо чудно скоро да видим Федерер и като актьор в някоя продукция.

"Питаха ме къде повече се вълнувам: на червения килим, или на корта на Уимбълдън? Отговорих: Уимбълдън, защото на Оскарите има сценарий и знаеш какво ще се случи тази вечер, а на корта има неизвестност и много нерви. За първи път съм на тази церемония и съм впечатлен", коментира Роджър.

Serena Oskars


Мария Оскари

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини