Дел Потро отбеляза прогрес, потвърди за Маями



Дел Потро отбеляза прогрес, потвърди за Маями
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
15-03-2016 11:28 | Станко Димов

Хуан Мартин дел Потро използва профила си във Facebook, за да изкаже благодарност за подкрепата, която получи от публиката по време на участието си на „Мастърс 1000” турнира в Индиън Уелс.

Аржентинецът отпадна във втори кръг, където бе спрян от Томаш Бердих. Дел Потро е категоричен, че се чувства значително по-добре в сравнение с Делрей Бийч, където направи дългоочакваното си завръщане на корта. Освен това той потвърди, че ще участва и на „Мастърс 1000” турнира в Маями, който започва следващата седмица.

„Пиша това съобщение преди да отида на поредната си тренировка, което е добър знак. Благодаря ви за милите съобщения и страхотната подкрепа на корта тази седмица. Чувствах се много по-добре в сравнение с Делрей Бийч, чувствах, че съм записал прогрес, но все още ми е трудно. Далеч съм от най-добрата си форма да срещне толкова добри тенисисти, като тези, срещу които играх. Знам, че процесът на възстановяване е продължителен и трябва да остана спокоен и позитивно настроен. С усмивка мога да потвърдя, че ще играя в Маями. Благодаря още веднъж!!”

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини