Защо мъжете предпочитат спортистки?



24-03-2016 17:05 | Tennis24.bg

Според доста мъже жените, за които най-много си струва да се борят са спортистките. Освен, че хващат окото, те имат изградени навици, самоконтрол, дисциплинираност и възпитание, което също много впечатлява мъжете.

По-долу ще ви представим основните причини, мъжете да предпочитат спортните натури от нежния пол, сред които най-красиви са тенисистките:

- Поддържано и стегнато тяло
Ясно е, че активно спортуващите дами ще имат по-добро, оформено и привлекателно тяло. Това е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена.

- Не се отказва лесно
Упоритостта е много важна черта в женския характер. Благодарение на нея жените са борбени и не се отказват докато не постигнат, това което искат. Целеустремени са.

- Дисциплинирана
Спортът учи на дисциплина и изгражда необходими навици за ежедневието. Дисциплинираността в една жена е много интелигентно и привлекателно качество. Прави я по-въздържана, мила, добра и съобразителна.

- Отговорна
Спортът е отговорност. Всеки спорт и по-скоро колективните учат на отговорност, която е цяло предимство в характера на една жена. Всеки мъж се нуждае от сигурна и стабилна връзка, която може да получи само от една отговорна жена.

- Издръжлива
Понякога в спорта се изисква да запазиш самообладание и търпение, което прави жените по издръжливи, както психически, така и физически, което силно впечатлява по-силния пол.

- Смела
Мъжете харесват дръзките, иновативните и спонтанните жени. Смелостта в една жена е истинско изкушение за мъжа.

- Силна
Мъжете понякога се плашат от силните жени, но винаги ги предпочитат. Силните жени умеят да вземат решения, да решават проблеми от различно естество и да носят отговорността за тях.

- Мотивирана
Този тип жени имат реална представа за себе си, за собствените си възможности и умения, знаят какво искат и какво могат да предложат. Мотивираните жени се позиционират добре в професионалната и в социалната йерархия.

- Организирана
Само една организирана жена може да се справи с много задачи едновременно и така да подреди нещата си, че да има достатъчно време за ангажименти и достатъчно време за мъжете.

- Знае цената на успеха
Спортистките знаят какво им струва за да стигнат до победата. Затова ценят всичко и не проявяват пренебрежителност.


Източник: sportrespect.com

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини