"София - столица на световния тенис" и онлайн



05-04-2016 07:57 | Tennis24.bg

В навечерието на турнира на АТР в България (30 януари - 7 февруари) на пазара излезе книга, посветена на големите тенис събития у нас.

Тя се казва "София - столица на световния тенис" и е дело на журналиста от Tennis24.bg Любомир Тодоров.

Четивото разказва за нещата, останали зад кулисите на трите години, в които нашата столица беше домакин на Турнира на шампионките, както и за подготовката на Garanti Koza Sofia Open. Тодоров е бил и е медиен директор на всичките тези състезания.

Припомнени са интересни моменти на и извън корта. В книгата има и десетки интервюта с главните действащи лица, сред които бяха Цветана Пиронкова, Ана Иванович, Каролине Вожняцки, Мария Кириленко, Флавия Пенета, Симона Халеп, Андреа Петкович, Сам Стосър, Гарбине Мугуруса и др. Можете да прочетете и какво е мислил Григор Димитров за турнир на АТР в България преди няколко години...

Освен това "София - столица на световния тенис" съдържа и сериозна статистика и множество снимки от събитията. Предговорът е на журналиста от "Евроспорт" Николай Драгиев, на Пиронкова пък принадлежи последната дума в изданието.

Книгата на издателство "Жануа′98" (с корична цена 8,90 лева) може да бъде открита и в мрежата на "Хеликон", както и да бъде закупена от Националния тенис център. Освен това може да бъде поръчана на имейл office@tennis24.bg с наложен платеж.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини