Когато Мария влизала, Григор трябвало да млъкне



05-04-2016 09:28 | Tennis24.bg

Бивш треньор на тенисист от Топ 10, пожелал анонимност, обясни за отношенията на Мария Шарапова с нейния антураж, в който до скоро беше и Григор Димитров.

"Тя е много студена. Когато Мария влиза в съблекалнята, останалите спират разговора на средата на изречението. Нейния лагер (треньори, асистенти) и дори Григор Димитров можеха да си говорят с кого ли не, но когато Шарапова се появи, Григор и треньорът я поглеждат и знаят, че трябва да спрат да бъбрят. Това се е превърнало в анекдот за всички в професионалния тенис", твърди източникът пред New York Post.

Не се изказва ласкаво за уличената в употреба на мелдоний рускиня и Доминика Цибулкова в интервю за словашко списание.

"Удивена съм, че тенисистките от Тура се изказват толкова дипломатично. Знам, че всички мислят иначе. Мълчах досега, за да не се окажа единствената, която честно ще каже мнението си", цитира миньночето от Братислава американският журналист Крис Макендри.

"Ще ви кажа само едно: не ми е жал за Шарапова и не ми липсва! Тя се държеше крайно неприятно. Мария е високомерна, самодоволна и хладна. Тя даже не поздравяваше в съблекалнята", добави Цибулкова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини