Бьорн Борг: Обичам да гледам днешните шампиониБьорн Борг: Обичам да гледам днешните шампиони
Свързани играчи
Тагове
17-04-2016 11:37 | Tennis24.bg

Бьорн Борг, който има три титли от турнира в Монте Карло, си спомни своите победи от надпреварата на клей в кралството. Той даде интервю за телевизия „Скай Спорт“ по повод предстоящия финал на тазгодишното издание на състезанието. Шведът изрази възхищението си от модерния тенис и способностите на играчи днес в сравнение с неговото време.
„Всички знаем, че днес тенисът е много променен в сравнение с моята ера. Днес удрят топката по-силно, играта е коренно различна, но аз обичам да гледам този тенис. А шампиони като Джокович, Надал, Федерер, Вавринка го правят още по-фантастичен. Те играят невероятно и да ги гледаш един срещу е специално изживяване“, каза Борг.
Той допълни: „Днешните турнири са толкова напечени, има много много добри грачи по света. Обичам моя спорт, обичам тениса. За мен той остава най-хубавото нещо на света. Да гледам тези шампиони е толкова удовлетворяващо. Затова продължавам да гледам тенис. Той ми напомня за една част от мен …и ще продължавам да обикалям света и да наблюдавам.“


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини