Серина опита кучешка храна (видео)



Серина опита кучешка храна (видео)
Свързани играчи
Тагове
14-05-2016 06:11 | Tennis24.bg

„Who let the dogs out?“ Помните ли тази песен? Съвсем наскоро Серина Уилямс опита да добие кучешки опит. Тя вкуси любимата на скъпия си Йоркширски Териер Чип.


Лидерката в световната ранглиста поръча обяд за 3-годишния си любимец в хотела си, в който е отседнала за Откритото първенство на Рим. Оказва се, че Чип обожава сьомга и ризото на цена 17 долара. „Изглеждаше толкова добре, че реших да опитам“, обяснява 21-кратната победителка в турнири от Големия шлем.


Решението й обаче се оказало грешка – трябвало веднага да изтича до тоалетната.


„Но преди да ме съдите, само вижте как изглежда ястието“, казва Серина в Снапчат, където публикува видео с ястието. „Хайде, де, изглежда много добре. Всъщност, когато си взех храна за път, пакетчето изглеждаше по същия начин. Освен това върви с много скъпо изглеждаща лъжица. Помислих си: „Какво толкова?“ и опитах. След два часа ми стана лошо. Мислех, че ще умра. И на вкус беше странно. Насилих се да преглътна. Беше като някакъв препарат за чистене. Но Чип го харесва и изглеждаше добре.“


След това обаче американката се почувствала по-добре и дори може да се шегува и да побеждава. Тя дори спечели следващия си мач – срещу сънародничката си Кристина Макхейл със 7:6 (9:7), 6:1 и стигна до четвъртфинал с двукратната шампионка в Големия шлем Светлана Кузнецова и да вземе реванш за загубата си от нея в Маями с 6:2, 6:0.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини