Надал за Tennis24.bg: Не е сега моментът да говорим за титлаНадал за Tennis24.bg: Не е сега моментът да говорим за титла
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
24-05-2016 17:10 | Любомир Тодоров

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Париж с подкрепата на BNP Paribas

Рафа Надал дойде на пресконференцията след мача в определено лошо настроение, въпреки убедителната победа над Сам Грот в първия кръг на "Ролан Гарос". Бяха му зададени 3 въпроса на английски, един от които беше на пратеника на Tennis24.bg и се отнасяше до пътя към десетата титла в Париж.

- Рафа, честита победа, бързо я постигна. След нея колко далече е десетата титла на "Ролан Гарос"?
- Благодаря за поздравленията. Мачът не беше толкова лесен. Никой не може да каже нищо за титлата. Не е сега моментът да говорим за тези неща.

- Как видя срещата днес?
- За мен най-важното нещо днес беше да съм добър на ретура, защото той сервира много добре. Не направих много грешки, а и съперникът е по-добър на по-бързите настилки. Изиграх солиден двубой.

- Публиката те посрещна много позитивно. Колко е важно това за теб?
- Страхотно е да играя във Франция и по-специално на "Ролан Гарос". Винаги съм чувствал подкрепата на зрителите в Париж. Това е прекрасно, защото тук е най-важното място в моята кариера и за мен е много специално отношението на публиката. Благодаря много за това!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Тенис - резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини