Енен: Интересуват ме само титлите18-12-2010 10:36 | Станко Димов

Бившата номер 1 в света Жюстин Енен сподели, че не изключва възможността да спечели още няколко титли от Големия шлем до края на кариерата си. Както е известно Енен се завърна на корта в началото на сезон 2010, като постигна отлични резултати преди травмата на Уимбълдън, която я изкара от игра до края на сезона.

 

От началото на декември белгийката е в Китай, където ще проведе тренировки преди смесеното отборно първенство "Хопмън къп", което започва в началото на 2011-та година.


"Стъпка по стъпка уверено крача в правилния път. Само печеленето на мачове обаче може да ми върне самочувствието и увереността", сподели Енен пред китайското издание China Daily.


"Подготвям се много сериозно. Ако състоянието ми продължи да се подобрвя през следващите седмици и месеци вярвам, че ми предстои един доста добър сезон", каза още Енен.


Запитана за шансовете си отново да спечели турнир от Големия шлем, Енен сподели: "Ако се чувствам физически добре се надявам, че отново ще спечеля поне един турнир от Шлема".


Енен допълни, че най-мечтан за нея ще бъде триумф на Уимбълдън - трофей, който до момента се изплъзва от ръцете й. До момента Енен има два финала на свещената английска трева, но никога не е вдигала отличието.
Коментари
Други новини