Бой опорочи двубой на юношески отбори (Видео)



10-06-2016 15:09 | Tennis24.bg

Бой между спортисти и родители опорочи един футболен мач. По-скоро на ексцесия може да се оприличи срещата между отборите на Етър и Левски, родени през 2001 г., провела се на събралия много публика стадион в с. Самоводене, край Велико Търново. Стигна се и дотам зрител да удари футболиста на гостите Християн Чипев (№13), което се вижда на видеото.

Домакините имаха стахотна подкрепа, но разликата в класите натежа в полза на “сините”. А подкрепата на моменти премина границите още по време на двубоя - публика навлизаше на терена, който се оказа необезопасен и по тази причина доста рисков.

В 40-ата минута гостите получиха дузпа и Мартин Петков откри резултата. Тук всичко свърши като интрига. Стигна се до размяна на удари сред зрителите. Ситуацията се изнерви и на терена, “болярите” заиграха доста твърдо. В самия край Лъчезар Георгиев направи 2:0, възползвайки се от вратарска грешка.

А след последния съдийски сигнал футболисти се сдърпаха, а зрители масово навлязоха на терена и стана грозно.

След няколко минути малобройната охрана овладя ситуацията. Сега решението на дисциплинарната комисия зависи от това какво са описали в доклада делегата и съдиите.

Подробности за мача четете – ТУК.

Видео от Левски ТВ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини