Рафа: Ще играя в Рио, но не знам как



Рафа: Ще играя в Рио, но не знам как
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
29-06-2016 12:12 | Tennis24.bg

Рафаел Надал потвърди, че ще участва на Олимпийския тенис турнир в Рио де Жанейро през август. Испанецът се възстановява от контузия на китката, заради която бе принуден да се откаже след втория кръг на „Ролан Гарос” и да пропусне Уимбълдън. Възстановяването на Матадора обаче се развива по план и той ще бъде готов да играе в Рио.

„Ще бъда там и това е най-важното. Не знам обаче как точно ще играя и какво ще е нивото ми. Китката ми е по-добре. Неприятно беше, че се контузих точно сега, когато тренировъчният ми процес вървеше толкова успешно и се наслаждавах на тениса отново. Нещо, което ми липсваше през 2015 година.

В Пекин през 2008г. може би изживях двете най-хубави седмици в кариерата си. Да не играя в Лондон през 2012г. пък бе едно от най-тежките решения в кариерата ми. Все пак тогава човек не знае дали след още четири години отново ще има шанс да е на Олимпийски игри”, коментира Надал.

В Рио Надал ще играе на сингъл, на смесени двойки с Гарбине Мугуруса, както и в надпреварата при мъжките двойки заедно с Марк Лопес.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини