Бартоли шокира: Сърцето ми може да спре всеки момент



Бартоли шокира: Сърцето ми може да спре всеки момент
Свързани играчи
Тагове
08-07-2016 15:52 | Станко Димов

В истински кошмар се е превърнал животът на Марион Бартоли в последните месеци. Французойката отслабна с повече от 20 кг, като в телевизионно интервю тази седмица призна, че причината за рязката промяна в теглото й се дължи на мистериозен вирус, който буквално я съсипва.

„Може би сърцето ми ще спре. Преминавайки през всичко това ми е много трудно. Тялото ми започва да отказва все повече неща. Мога да се храня само с органични листа от салата и белени краставици. Организмът ми не може да обработва протеини. Пия течности постоянно, за да прочистя тялото си. Дори не мога да си взема нормален душ. Мога да се къпя само с минерална вода. В момента животът ми е истински кошмар”, призна Бартоли.

На този етап не е известно какъв точно вирус е пипнала бившата шампионка от Уимбълдън. Знае се само, че това се е случило в началото на годината, когато Бартоли е била на посещения в Австралия, САЩ и Индия.

„Дори не мога да пиша на телефона си без ръкавици (заради електромагнитните полета). Ако го направя, само за няколко минутки сърдечният му удар се ускорява”, каза още Бартоли.

За здравословните проблеми на Бартоли се заговори преди няколко дни, когато тя отказа да вземе участие в демонстративен двубой на Уимбълдън. Едва ли обаче някой е подозирал, че състоянието на французойката е толкова сериозно.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини