Тотално разочарование за шампионката от Вашингтон



20-07-2016 11:07 | Tennis24.bg

Шампионката от миналата година Слоун Стивънс записа разочароваща загуба и отпадна още на старта на тазгодишното издание на турнира на твърди кортове във Вашингтон, който е с награден фонд от 250 хиляди долара. Американката отстъпи с 2:6, 1:6 срещу японката Риса Озаки.

„Играх наистина зле. Това беше просто един от онези дни, в които нищо не ти се получава. Нито съм първият, нито съм последният човек на този свят, на когото му се случва подобно нещо”, каза 23-годишната Стивънс след загубата.

По-рано през деня с турнира се сбогува и Южени Бушар, която е поставена под номер 5. Канадката отстъпи с 5:7, 4:6 срещу италианката Камила Джорджи, което е нейната четвърта загуба в първите кръгове на последните десет турнира, в които взе участие.

„Джорджи има различен стил от всички останали. Тя не спазва постоянен ритъм и не търси продължителни разигравания. Беше ми трудно да вляза в мача като цяло”, каза канадката.

Американката Кристина Макхейл се класира за следващия кръг, след като победи с 6:3, 6:4 румънката Моника Никулеску, която е поставена под номер 8 в схемата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини