Попитай Димитър Кутровски!



27-12-2010 04:35 | Николай Драгиев

През 2010 година най-прогресиращият български тенисист след Григор Димитров несъмнено бе Димитър Кутровски.

Живеещият зад Океана Дими изигра сравнително малко турнири през сезона, но въпреки това съумя да се изкачи до 564-о място в световната ранглиста.

Това го прави трета ракета на България след Григор Димитров и Тихомир Грозданов, който има само три места по-добро класиране.

В САЩ Димитър Кутровски има наистина забележителни резултати на колежанско ниво. Неговият талант не остава неоценен от Анди Родик и брат му Джон, които са работили с българина.

Въпреки тези си постижения Дими все още е сравнително непознат за широката общественост у нас. В тази връзка той се съгласи да отговори на въпросите на читателите на Tennis24.bg.

Всеки, който желае може да зададе въпрос към Димитър Кутровски като коментар отдолу под новината или на е-mail: office@tennis24.bg

Екипът на Tennis24.bg ще обработи въпросите и ще ги сортира. В тази връзка колкото по-интересен и нестандартен е въпросът, толкова по-голям шанс има той да бъде зададен на Кутровски.

Въпроси с квалификации, обиди или друго неприемливо съдържание няма да бъдат взимани под внимание. Крайният срок за изпращане е вторник (28-и декември) 2010 година включително.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини