Иво Иванов дари с автограф и прегръдка читателите



02-08-2016 10:43 | Tennis24.bg

"Отвъд играта“, първият сборник на Иво Иванов, включващ неговата специфична документална есеистика от най-ранния му авторски период във вестник "7 дни спорт“, до дни отново ще е в книжарниците. Оригиналното издание, публикувано през 2008 г. в две части, е отдавна изчерпано. Затова издателство "Вакон“ преиздаде книгата.

Стотици читатели, сред които множество правостоящи, дойдоха на срещата с Иво Иванов в понеделник вечерта във VIVACOM Art Hall, за да си вземат от първите бройки на новото допълнено издание на "Отвъд играта“. Опашката за автографи започна още преди началото на премиерата на книгата и четири часа по-късно още имаше много чакащи прегръдка, автограф и снимка с Иво.

"Моля ви, четете и пишете. Разказвайте истории. Не позволявайте да умрат с хартията и мастилото", каза просълзен Иво на премиерата.

Второто издание на "Отвъд играта“ е значително разширено и в него са намерили място и някои от историите на Иво Иванов, публикувани през последните две години в българските медии. Историите, които се публикуват и в специални негови блогове в сайтовете на S MEDIA, сред които и Tennis24.bg, ни запознават с изумителни личности, места и събития.

Иво Иванов е журналист, автор и телевизионен кореспондент. През 1990 г. завършва в НСА, след което заминава да следва магистратура в САЩ. Започва да пише текстове през 1987 г. за родния вестник “Старт”. Сътрудничи и на в. “Народен Спорт” и други български издания. По-късно публикува и множество статии и очерци в американската преса. Иво живее и работи в Лорънс (Канзас, САЩ). През 2014 година излиза книгата му “Кривата на щастието”, с която става един от най-четените и обичани български автори.

Преиздадената книга "Отвъд играта" на Иво Иванов може да закупите с 10 % отстъпка чрез сайта ни, а ако направите поръчка до края на работната седмица (5 август 2016 г.), може да получите и автограф от автора.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини