Здрави стави и гладка кожа с хидролизиран колаген



02-08-2016 19:14 | Tennis24.bg

Едни от най-неприятните процеси, свързани с напредването на възрастта, са промените, които засягат костите, ставите и кожата. Болка и дискомфорт при движение, изкривена стойка, бръчки и увисване на кожата. Основна причина за това е намаленото производство на колаген и хиалуронова киселина в организма.

Синтезът на колаген и хиалуронова киселина започва да се понижава още след навършване на 25-годишна възраст, като до към 30 неблагоприятните ефекти все още не са видими или осезаеми. След това обаче, те постепенно започват да се проявяват и ако липсите на колаген и хиалуронова киселина не бъдат компенсирани, се увеличава риска от развитие на артрит, остеоартрит и др., а видът на кожата се влошава.

Какво представляват колагенът и хиалуроновата киселина?
Колагенът е най-важният белтък на съединителната тъкан. Той участва в състава на хрущялите, сухожилията и костите, отговаря за еластичността на тъканите и органите, и слепва клетките в тялото. Затова допълнителното му набавяне е абсолютно задължително, ако искаме да нямаме проблеми с костите и ставите, да бъдем по-подвижни и да запазим кожата си млада максимално дълго във времето.

Хиалуроновата киселина помага за задържането на влага в кожата, поддържайки я млада и хидратирана. Значението й за костите и ставите също е много важно, защото тя не позволява разрушаването на хрущяла, облекчава болката и отока, има смазващо действие.

Лечение с колаген и хиалуронова киселина за трайни резултати!
Терапията с колаген и хиалуронова киселина противодейства на изтъняването и увреждането на хрущяла, намалява триенето между ставните повърхности и потиска възпалението в тъканите. В резултат болката бива почти елиминирана, човек започва да изпитва лекота при движение.Приемът на комбинирани колаген и хиалуронова киселина се отразява много добре и на кожата – тя става по-гладка и еластична, а появата на нови бръчки се забавя във времето.

Кой колаген е най-ефикасен? Има повече от 20 вида колаген, но не всички работят еднакво добре. От основно значение е дали колагенът е хидролизиран или не. Нехидролизираният колаген не се усвоява нормално поради голямата си молекулна маса, в резултат от което не дава добри резултати.

Хидролизираният колаген има отлично действие, защото се абсорбира напълно от тялото. Той е източник на специфични компоненти, които успешно унищожават дегенеративните ензими и по този начин осигурява 100% защита срещу увреждането на кожата и ставите.


BioCell Collagen трайно укрепва костите и ставите, и прави кожата по-гладка!

BioCell Collagen (Биосел колаген) е висококачествен продукт със съдържание на хидролизиран колаген с ниско молекулно тегло, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. BioCell Collagen (Биосел колаген) се усвоява напълно от тялото, а действието му е осезаемо и трайно. Отличава се с прецизен молекулярен състав, осигуряващ висока бионаличност и бърза абсорбция. Преди да стигне до потребителите, продуктът е преминал през множество рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, проведени в съответствие с добрата клинична практика.

Приемът на BioCell Collagen дава желаните резултати и не предизвиква нежелани странични ефекти. Доказателство за това са шестте патента за ефикасност и безопасност, които продуктът е получил от Патентното ведомство на САЩ. Безусловният ефект, който има Biocell Collagen е потвърден и от множеството независими клинични проучвания, проведени върху неговото действие.

BioCell Collagen е източник на колаген тип II, иззет от гръден хрушял на пиле. Хрущялът е най-чистият източник на колаген, защото е освободен от кръв. Това е много важно, тъй като редица заболявания, бактерии, вируси, стероиди или антибиотици минават именно през кръвта. Колагенът в BioCell Collagen е произведен по специална, патентована BioCellCollagen TM технология, която подлага пилешкия гръден хрущял на филтриране, пречистване, концентриране, хидролиза и стерилизация.

biocell

BioCell Collagen доказано поддържа нормалното състояние на хрущялите и ставите, и допринася за еластичността на кожата. Той ефективно противодейства при обездвижване, скованост и болка в костите и ставите, и е идеално средство за профилактика и лечение на опорно-двигателни заболявания. Редуцира и лицевите признаци на стареене: допринася за задържането на влагата в кожата, подобряване на кръвната микроциркулация и подхранването на клетките с кислород и ценни вещества. По този начин фините линии и бръчките намаляват, а естествената свежест се възстановява.

BioCell Collagen дава удивителни резултати в изглаждането на кожата и поддържането на здрави кости и стави. Клинично доказано е, че приемът на 2000 mg BioCell Collagen дневно, води до:
-Значително редуциране на бръчките и фините линии. Кожата бива хидратирана в дълбочина. Свежестта и руменината са трайно възвърнати.
-Намаляване на болките и дискомфорта в ставите и подобряване гъвкавостта на тялото.
BioCell Collagen е натурален и безопасен продукт. Доказателство за това са не само многобройните клинични проучвания, но и практиката – от 1997 г насам, той е използван от милиони хора по света.



Данни за безопасността му са публикувани в Journal of Food and Chemical Toxicology, където изрично пише, че той няма странични ефекти, дори ако се приема в превишени дози. След щателни проучвания от страна на експерти по безопасност, BioCell Collagen TM получава статутът GRAS, според който производствените процеси при създаването му са в доказано съответствие с Добрата производствена практика (GMP - Good Manufacturing Practices).

Ефикасността на BioCell Collagen TM в поддържането на здрави стави и красива кожа е доказана при повече от 20 независими клинични проучвания! BioCell Collagen TM притежава 6 патента за безопасност и ефективност от Патентното ведомство на САЩ. За първи път в България се предлага толкова висококачествен колаген на съвсем приемлива цена, която всеки би могъл да си позволи!

Оригинален продукт на BioHealthGmbH,Germany.
За повече информация: 02/9530583 или ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини