Защо пък винаги Ивет го прави?



17-08-2016 14:29

Защо пък винаги Ивет го прави? Това да е най-бърза там, където трябва. Да успява да изцеди себе си и да успее да се пребори за медал на 100 м на еврошампионат, да се класира за олимпийски финал на 200 м с най-добро постижение за сезона?

Как тя може, а другите не? Защо другите ни спортисти не успяват (с малки изключения, каквото е Тихомир Иванов)? Ивет винаги съумява да бъде на топниво. Намира време и да се усмихне.

Някой ще каже – тя тренира в чужбина и затова. Добре, ако и ти ще си толкова успешен, ако отидеш в чужбина – направи го. Намери начин. И Ивет не е взела лесно решение да отиде да тренира в Италия. Търсила е как да разреши проблемите си и е действала.

Друг ще каже – талантлива е. Да, талантлива е. Но другите ни спортисти не са ли? О, има толкова много таланти. Ако не ти върви – пробвай в друга област. Лалова остави на заден план любимите 100 м, за да се концентрира на много по-тежките 200 м.

Отговорът е един – манталитет. Докато се оглеждаме кой съдия ни е объркал, каква е програмата и колко тя ни влияе, кой в България ще каже „турист”, каква е банята в хотела, коя мафия точно ни преследва, за да ни хване в капана си, няма да има успех...

Целият коментар на Яна Касова прочетете ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини