Националката Топалова с нов треньор



25-08-2016 07:56 | Любомир Тодоров

Гергана Топалова вече работи с треньора Бранко Аврамовски от Македония. Националката на България премина в столичния тенис клуб "Про Спорт". Пловдивчанката, която е на 16 години, започна кариерата си в родния "Локомотив", а след това премина в ТК "Малееви".

Аврамовски е възпитаник на НСА и е бил капитан на националния отбор на Македония за девойки до 14 години. В последните 3 години е бил главен треньор на ТК "Сиде" в Анталия, а преди време беше наставник в "Малееви".

"Направих тази промяна, защото смятам че така е по-добре за мен и за бъдещето ми. Много добре се чувствам с Бранко, той е много позитивен и всичко върви много добре. Тренираме интензивно, защото в събота заминаваме за Египет за участие в два турнира на ITF от втора категория", обясни Топалова пред Tennis24.bg.

Амбициите на клуб "Про Спорт" и самата тенисистка са през 2017 година тя да успее да се класира за турнирите от Големия шлем за юноши и девойки, както и да придобие опит и извлече максималното от участието си в състезанията за жени.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини