Серина търси съвети от сестра си



Серина търси съвети от сестра си
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
08-09-2016 16:28 | Tennis24.bg

Серина Уилямс се класира за полуфинал на US Open, след като победи с 2:1 сета Симона Халеп. След срещата американката отново заяви, че не показва най-добрия си тенис, но в същото време е доволна от крайния резултат.

„Чувствам се чудесно, радвам се, че преминах такъв тест. Тя (Симона Халеп) повиши нивото си на игра във втория сет, а аз не се възползвах от възможностите си. Можех да се представя и по-добре в тази втора част и евентуално да спечеля в два сета, но не стана.

Мисля, че има голямо удовлетворение след успех в три сета. По-късно разбираш колко ценно е всъщност. По време на самия мач искаш просто всичко да приключи бързо, да спечелиш максимално лесно. След края на всичко осъзнаваш наистина важното и си удовлетворен”, коментира Серина, която от началото на турнира не спира да повтаря, че не играе най-добрия си тенис.

Водачката в ранглистата ще се изправи тази вечер срещу Каролина Плишкова, която по-рано в турнира победи сестра й Винъс. „Ще разговарям с Винъс, може би ще ми даде ценен съвет”, каза Серина по тази тема.

Вторият полуфинал е между Каролина Вожняцки и Ангелик Кербер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини