Чорич ляга под ножа, под въпрос е за финала за Купа Дейвис



23-09-2016 19:37 | Tennis24.bg

Хърватинът Борна Чорич може да пропусне финала на Купа „Дейвис” срещу Аржентина. Талантливият тенисист потвърди, че през идната седмица ще се подложи на операция на коляното и изрази надежда, че ще успее да се възстанови навреме за финала в Задар.

„Скъпи приятели, следващата седмица в Загреб ще се подложа на операция на дясното коляно. Надявам се, че операцията ще бъде успешна и ще успея да се присъединя към отбора за финала на Купа „Дейвис” в края на ноември. Благодаря ви за подкрепата, не може да си представите колко много означава тя за мен”, написа Чорич в профила си във „Фейсбук”.

В профила на тенисистка в „Инстаграм” обаче съобщението беше малко по-различно: „Подготвям се психологически за операция в красивия Задар и се надявам, че ще имам повече шансове да играя на финала, отколкото се пише”.

Въпросният финал на Купа „Дейвис” между Хърватия и Аржентина ще се състои в периода 25-27 ноември в Задар. Ако не се възстанови навреме Чорич, неговото място в състава ще бъде заето от ветерана Иво Карлович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини