Късметът продължава: Конюх отстрани Стрицова в Москва



18-10-2016 21:23 | Tennis24.bg

Късметът на хърватката Аня Конюх в Москва продължава. След като влезе в схемата като „лъки лузър“, тя си проправи път до втори кръг като победи в първи кръг шестата в схемата – Барбора Стрицова с 6:4, 1:6, 6:2. Следващата й съперничка ще е дошлата от квалификациите Анна Блинкова. Тя поднесе другата изненада на деня, като победи Анастасия Севастова с 6:4, 1:6, 7:6.

Напред продължи и Ализе Корне. Французойката се справи с Шелби Роджърс със 7:6, 6:3 и ще играе срещу защитаващата титлата си представителка на домакините Светлана Кузнецова. Друга французойка – Кристина Младенович, също продължи във втори кръг, като спря участващата с уайлд кард рускиня Анна Калинска с 6:4, 6:2. Следващата й съперничка ще е деветата поставена Тимя Бабош.

В руски мач във втори кръг ще излязат Екатерина Макарова и Дариа Касаткина. Макарова победди днес Никол Гибс със 7:5, 6:1. Полуфиналистката от Тянджин Данка Ковинич приключи рано-рано в Москв, след като падна с 6:7, 3:6 от Юлия Гьоргес. Следващата съперничка на германката ще е Елена Веснина.

Анастасия Павлюченкова пък ще има тежка задача във втори кръг, където ще се изправи срещу Йелена Янкович. Рускинята отстрани квалификантката Катерина Синякова със 7:6, 5:7, 7:5. Сръбкинята пък се справи с младата надежда Йелена Остапенко с 6:3, 6:3. В последния мач Дария Гаврилова изненада Луция Шафаржова с 6:2, 6:2 и ще се изправи срещу Карла Суарес Наваро.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини