Люис Хамилтън: Серина ме вдъхновява



28-11-2016 08:27 | Tennis24.bg

Серина Уилямс е страстна фенка на Формула 1. Преди няколко седмици тя бе в бокса на Люис Хамилтън, за да му демонстрира подкрепата си за Гран При на Мексико. Това проработи и двамата често се срещат.

„Миналата седмица се видяхме с нея в Лос Анджелис. Преди това тя дойде да ме види в Мексико, което беше наистина голяма чест. Тя е човек с огромна сила, човек, който е постигнал толкова много“, коментира английският автомобилист. „С нея се забавляваме много. Винаги много се смеем, шегуваме, говорим за живота извън спорта“, допълва Хамилтън.

Интересно е, че общото между двамата е и…Григор Димитров. Както е известно, българската първа ракета има сериозна връзка с бившата на Хамилтън Никол Шерцингер, а преди това се говореше, че е разбил сърцето на Серина.

За Хамилтън обаче Уилямс е вдъхновение: „Аз съм абсолютно замаян от нейните постижения. Тя вдъхновява като спортист, като човек и аз се опитвам да се уча от нея. Всеки път като се видим, тя ми дава по малко от магията си с думите си“, казва Луис. Той се е срещал и със сестрата на Серина Винъс. „Винъс говори много за мъдростта и за израстването си. За това да си спортист като цяло. И двете сестри ме вдъхновяват много“, завършва пилотът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини