Благотворителен тенис турнир събра 5000 лева29-11-2016 08:20 | Tennis24.bg

Сесил Каратанчева, Мис Свят България 2016 и държавната шампионка по тенис в инвалидни колички Зоя Чавдарова, подкрепиха благотворителния турнир на Празничните герои, част от серията „Спортувай с мисия“.

Holiday Heroes и партньорите им от сдружение „Актив“ и Арена Тенис, организираха първия си съвместен проект – благотворителен турнир по тенис между компании и аматьори, тази събота, 26 ноември. В турнира се включиха общо 16 отбора. Те се състезаваха в две категории – двойки мъже и смесени двойки. При мъжете шампиони станаха Патрик Вълчев и Камен Маздрашки от БУЛПРОС, а при смесените двойки – Елвира Тодорова и Илиян Велковски от ATM’91. 

Благотворителният турнир по тенис се проведе с любезното домакинство на Български национален тенис център (БНТЦ), в реновираната спортна зала „София“. Лично генералният секретар на Българската тенис федерация, Катерина Генова, поздрави участниците за подкрепата, която оказват на каузата и им пожела успех, призовавайки ги към феърплей.

Събраните средства от благотворителния турнир по тенис ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети на Holiday Heroes, които ще се доставят до домовете на хиляди семейства в нужда тази Коледа.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини