ВИДЕО: Тенис звездите събраха $1,5 млн. за пострадалите от наводнения



16-01-2011 14:29 | Николай Драгиев

Звездите на световния тенис участва в благотворителен двубой под надслов “Rally For Relief”, който е посветен на пострадалите от наводненията в Австралия.

Тенисистите бяха разпределени в два отбора "Златен" и "Зелен". В "златния" с капитан Лейтън Хюит, бяха още Роджър Федерер, Новак Джокович, Ана Иванович, Жюстин Енен, Каролина Вожняцки и Саманта Стосър. В "зеления" се озоваха капитанът Патрик Рафтър, а също и Рафаел Надал, Анди Мъри, Анди Родик, Виктория Азаренка, Вера Звонарьова и Ким Клайстерс. Повече от колоритен като съдия беше Джим Къриър.

90-минутното шоу бе наблюдавано от 15,000 души на "Род Лейвър Арина" в Мелбърн и събра 1,5 млн. долара за пострадалите.

особено атрактивен бе Новак Джокович, който както винаги бе най-интересен от всички и прояви великолепното си чувство за хумор. Той дори отиде в ложата за фотографи и започна да снима своите колеги. "Виждам повече отколкото си мислиш," обърна се Новак към Каролина Вожняцки, която бе с доста късичък бял екип.

След основната група играчи, на корта по двойки се появиха Рафаел Надал, Роджър Федерер, Саманта Стосър и Ким Клайстерс. Те играха по двойки, след това Федерер и Надал опитаха да се противопоставят на двете дами и също предизвикаха много положителни емоции у публиката.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини