Нови спортни канали взеха Мастърс сериите, ще предават много тенис



12-01-2017 11:57 | Tennis24.bg

Българският телекомуникационен оператор Мтел навлиза със собствени канали на пазара на спортно телевизионни съдържание. Компания ще предложи три спортни HD канала  - двата собствени Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2, както и EDGESport с над 20 различни групи спорт и над 250 турнира и състезания годишно.

Каналите ще излъчват изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас. 24 часа на ден, 7 дни в седмица, 18 000 часа-годишно тенис, баскетбол, футбол, волейбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други.

От тенис турнирите ще бъдат излъчвани всички надпревари от „Мастърс 1000” сериите и АТР 500, както и 15-ина от турнирите от АТР 250. Спортните канали ще излъчват и двубои от WTA.

Mtel Sport 1 стартира на 14-и януари като се очаква след 1-и март да започнат останалите два спортни канала. Каналът ще бъде безплатен за всички абонати на ТВ пакети от Мтел и blizoo.

"Тази стъпка е логичо продължение на усилията ни да осигуряваме висококачествени, съвременни телевизионни услуги на нашите клиенти и отразява стремежа на компанията да следва световните тенденции при развитие на телеком услугите", коментира Симеон Донев, старши директор "Маркетинг" в Мтел.


 
Осем хиляди часа в програмата на каналите ще са отредени за преки предавания като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия. Българската аудитория ще има възможност за първи път първокласните ММА състезания от UFC и стартовете на Nascar Sprint Cup.

До 31-и март клиентите на Мтел и blizoo ще могат да гледат и трите спортни канала безплатно. След тази дата те ще могат да включат каналите като добавка към редовния си месечен план. Ако изберат да добавят само Мtel Sport 1, зрителите ще плащат 1.99 лева месечно с двугодишен абонамент и 3.99 лева месечно без абонамент.

Абонаментът за пакет с трите спортни канала ще струва 2.99 лева на месец с 2-годишен абонамент и 5.99 месечно - без такъв. За всички абонати на Mtel NOW достъпът до каналите ще е безплатен и след 1-и април.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини