Серина: Срещу Винъс ми е най-трудно26-01-2017 15:38 | Tennis24.bg

Световната №2 Серина Уилямс призна, че по-голямата й сестра Винъс е най-трудната съперничка, срещу която се е изправяла в своята кариера.

Двете американки ще играят на финала на Australian Open, като Винъс има 11 победи срещу Серина в общо 26 срещи помежду им.

"Тя е най-трудната ми съперничка. Никой не ме е бил, както го е правила Винъс. Важното е, че ние ще спечелим във всеки случай. Наистина се чувствам горда заради Винъс. Тя е истинско вдъхновение. Моята голяма сестра. Тя е моят свят и моят живот. Означава всичко за мен. Щастлива съм заради нея. Този финал е една мечта и за двете", заяви Серина Уилямс, която преследва своята 23-а титла от Шлема.

Сестрите ще играят за девети път на финал в турнирите от Големия шлем, като за последно двете се срещнаха в мач за титлата на Уимбълдън през 2009 година.

"Всеки има своите моменти на слава. Може би и моят момент дойде. Искам да продължа по този начин. Няма какво друго да правя, освен да продължа. Загубих сет днес и не бях щастлива заради това. На финала ще бъде много хубаво. Мачовете като финалния са едно предизвикателство и аз съм готова за него. Заради това съм тук", каза Винъс Уилямс, която има седем титли от Големия шлем.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини