Мъри уби врабче... със сервис



18-01-2011 21:58 | Николай Драгиев

Повече от странен и доста неприятен инцидент беляза една от последните тренировки на брата на Анди Мъри - Джейми, който също е тенисист. По-големият брат на световния номер 5 също участва на Australian Open, но в турнира на двойки.

Шотландецът е убил птиче на корта, докато е тренирал своя сервис. Разбира се това е станало случайно и доста е смутило Джейми.

"Джейми току-що уби птица на корт №17. Явно сервисът му е по-мощен, отколкото си мисли," написа Джуди Мъри в "Туитър", майката на най-добрите тенисисти на Острова.

"Това е наистина травмиращ инцидент. Мисля, че е уцелил врабче на сутрешната си тренировка. Майка ми ми каза за инцидента. С него още не съм се виждал, но е доста неприятно начало на деня това," коментира самият Анди Мъри.

Освен този любопитен случай, медиите на Острова не пропускат да се заядат с Анди Мъри за екипа му, който тази година е в зелен цвят.

Според някои от тях това зелено е като на популярния анимационен герой Шрек и седи ужасно на Мъри. Все пак всички са подчертано щастливи от лесната му победа над Карол Бек в първи кръг.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини