Григор на финал, Winbet отново с най-висок коефициент за него



12-02-2017 15:29 | Tennis24.bg

Екипът на Winbet, спонсор на Garanti Koza Sofia Open, заедно с всички фенове, е горд с успехите на родната тенис сензация Григор Димитров и продължава да държи най-високия коефициент за неговата победа в турнира!

Ракета №1 на България се класира за големия финал днес след безпощадната си игра вчера на полуфинала, където надделя над Николоз Басилашвили с 6:1, 6:3. За Димитров това беше 13-та победа за тази година, а този финал ще е вторият му за сезона, след като през януари спечели титлата в Бризбън.

Негов съперник ще е вторият в схемата Давид Гофен. В историята на мачовете между двамата, Григор има 5 победи срещу 0 за белгиеца. За последно двамата се срещнаха през януари на Australian Open, където Григор надделя с 6:3, 6:2, 6:4.

Всички шансове и 10 000 публика на трибуните са на страната на първата ракета на България! Winbet вярва в победата му и отново дава на феновете най-висок коефициент за неговия триумф в турнира!

Да се радваме на световните успехи на Григор Димитров, още повече когато играе на родна земя, е страхотна емоция за всички българи! Сега имате шанс да я удвоите – на winbet.bg!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини