НА ЖИВО: Григор Димитров – Денис Истомин



14-02-2017 19:13 | Станко Димов

Григор Димитров (България, №5) се изправя срещу Денис Истомин (Узбекистан) в двубой от втори кръг на АТР 500 турнира в зала в Ротердам. Срещата е с начален час не преди 20:30 и ще се проведе на централния корт в зала „Ахой”.

Гледайте двубоя на някой от следните линкове:
ЛИНК, ЛИНК, ЛИНК

КОМЕНТАР НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

ОСНОВНА СХЕМА В РОТЕРДАМ

Това ще бъде трети двубой между Димитров и Истомин на ниво АТР Уърлд Тур, като до момента българинът води с 2:0 победи. Първият им дуел е на „Мастърс 1000” в Шанхай преди 3 години, когато Григор се налага с 6:3, 6:3.

Втората им среща е от преди няколко седмици на Откритото първенство на Австралия. Там те се срещнаха на осминафинал, а Димитров осъществи обрат – 2:6, 7:6 (2), 6:2, 6:1. В този двубой роденият в Русия тенисист получи травма в бедрото в тайбрека на втория сет, което значително улесни хасковлията.

Любопитен е фактът, че Истомин намери място в основната схема в Ротердам като „щастлив губещ” от квалификациите. В пресявките той отстъпи на Аляз Бедене, с когото съдбата го изправи и в първи кръг на основната схема.

Победителят от двубоя Димитров – Истомин ще се класира за четвъртфинал в Ротердам, където ще срещне победителя от срещата Робин Хаасе – Давид Гофен.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини