Ясен е жребият за турнира в Барселона



Ясен е жребият за турнира в Барселона
Свързани турнири
Тагове
23-04-2017 12:06 | Николай Драганов

65-тото издание на турнира от сериите ATP 500 в Барселона стартира в понеделник и ще се превърне в може би най-силната надпревара извън Големия шлем и "Мастърс" сериите. Седем играчи от Топ 20 намират място в основната схема, включително световният №1 Анди Мъри. За съжаление, Григор Димитров няма да участва в Барселона.


Титлата от този турнир е печелена от играчи като Илие Настасе, Бьорн Борг, Иван Лендл, Матс Виландер, Томас Мюстер, Марат Сафит, Карлос Моя, Хуан Карлос Фереро и разбира се - Рафаел Надал, който е 9-кратен шампион.


Световният №1 Анди Мъри ще започне от втори кръг с мач срещу Бърнард Томич или Дъстин Браун, а потенциален негов съперник на четвъртфиналите е финалистът в Монте Карло Алберт Рамос-Виньолас, който победи Мъри по пътя към мача за титлата в Княжеството. Друг възможен негов съперник на тази фаза е Роберто Баустиста Агут. Втората четвъртина е водена от Доминик Тийм, който ще има труден откриващ мач срещу Кайл Едмънд или Жереми Шарди. 


Рафаел Надал ще започне турнира с мач срещу Рензо Оливо или Рожерио Дутра Силва. Двубоят ще бъде специален, тъй като централният корт ще бъде наименуван на Рафа и ще носи името "Писта Рафа Надал". В трети кръг Надал може да се изправи срещу своя добър приятел Давид Ферер, а на четвъртфиналите го очакват Филип Колшрайбер или Александър Зверев. В последната четвъртина са играчи като Давид Гофен, Пабло Куевас, Жоао Соуса, Беноа Пер и други. 


ОСНОВНА СХЕМА В БАРСЕЛОНА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини