Бекер: Надявам се Шарапова да бъде по-приятелски настроена



24-04-2017 10:51 | Николай Драганов

Мария Шарапова е популярна със своя студен характер на корта и в съблекалнята, а може би и поради тази причина след наказанието й малко професионални играчи я защитиха. Според легендата Борис Бекер, едно от нещата, което Мария трябва да промени след завръщането си, е именно поведението й.


"Като цяло аз винаги съм вярвал във втория шанс, но очевидно човек трябва да се поучи от грешките си. Не е тайна, че тя беше една от най-непопулярните играчи в съблекалнята, така че доста от хората имаха определено мнение за нея. Дали тя ще бъде малко по-отворена и приятелски настроена към останалите? Надявам се", коментира Бекер.


Германецът е уверен, че Маша наистина може да се промени, въпреки че е била 15 години в тура преди наказанието. "Тя все още е млада жена, има какво да подобри на личностно ниво. На професионално ниво тя е шампион от Големия шлем, суперзвезда в тениса. Така че се надявам да добави мъничко към себе си на личностно ниво", сподели Бекер.


Наскоро в интервю Шарапова призна, че няма особено добри отношение с никой свой колега и добави, че професионалния тур е място за работа, а не за шеги.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини