Кеотавонг е впечатлена от завръщането на Шарапова



08-05-2017 11:16 | Николай Драганов

Капитанката на Великобритания за Фед Къп Ан Кеотавонг заяви, че е впечатлена от начина, по който се завърна Мария Шарапова. Според британката Маша и Симона Халеп са сред основните фаворитки за трофея на "Ролан Гарос".


"Бяха наистина впечатлена от нивото на тениса й, като се има предвид 15-месечното отсъствие. Изглеждаше сякаш е работила много върху играта си и особено върху сервиса. Беше фокусирана и остра, като старата Мария", заяви Кеотавонг. 


"Симона Халеп определено е претендент на клей. Имаме и Кики Младенович, която победи Мария в Щутгарт. Тя е определено е играч, за когото трябва да внимаваме. Но аз определено бих определила Шарапова и Халеп като част от фаворитите в Париж", коментира британката, според която е много вероятно Маша да получи уайлдкард за квалификациите на "Ролан Гарос".


Кеотавонг коментира и скандала с румънския капитан Илие Настасе, на когото беше отказана акредитация за "Ролан Гарос" и Уимбълдън. "Бях смаяна от всичко това. Превърна се в нещо като фарс. Бяхме подготвени за агресивните трибуни, очаквахме и той да се включи, но не очаквахме да бъдем вербално нападнати. Просто си стояхме там, опитвахме се да останем фокусирани. И в следващата минута получаваш това, директно към скамейката. Никога не съм била в подобна ситуация, никога не съм стояла срещу някого, който ти крещи така", обясни Кеотавонг.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини