Ясни са двамата късметлии, които си спечелиха билети за Уимбълдън



22-05-2017 15:22 | Tennis24.bg

Ветеранът Антон Марков от ТК"Авеню" и Радослав Владимиров (мъже 18-45) са големите победители в завършилия в Тенис център “Санта Марина” мъжки турнир за любители FPI Green Cup. Двамата получиха най-голямата награда осигурена от FPI Hotels & Resorts -посещение на един от най-големите турнири в света – Уимбълдън, с осигурени 3 нощувки, самолетни билети и двудневни билети за турнира. Така те станаха шампиони на първото издание на FPI Green Cup.

Уикендът в тенис курорта Санта Марина протече с много положителни емоции и настроение, а по пътя към финала някои от мачовете бяха изключително драматични и продължиха повече от два часа. В утешителния турнир шампион стана Йордани Джурджев след много оспорван двубой продължил час и половина с Цоло Цветков. На двойки триумфираха
Цоло Цветков и Цветан Петров.

Щастливите победители си разделиха награден фонд осигурен от домакините FPI Hotels & Resorts, включващ няколко ваканции в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско, както и висок клас таблети и смартфони. Наградите наистина си заслужаваха борбата за призовите места в турнира, в съчетание с невероятното настроение от дългия тенис уикенд край морето, както за участниците, така и за техните семейства, които бурно ги подкрепяха от трибуните. Дори кратките прекъсвания за дъжд напомниха за атмосферата на All-England Club.

Програмата в Тенис център “Санта Марина” продължава с още много интересни турнири от професионалния и любителския календар до края на Май и отново през Септември, който е изключително подходящ месец за ваканция с тенис край морето.

Сезонът в ТЦ “Санта Марина” се реализира в партньорство с Българската федерация по тенис (БФТ), Община Созопол, Тennis24.bg, Angel’s Estate, Isostar, Верига 17+, Национална тенис лига (НТЛ) и Интерактивна тенис лига (ITL).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини