Григор на централния корт в неделя (снимки)



27-05-2017 15:23 | Любомир Тодоров

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Париж

 

Излезе програмата за първия ден на турнира от Големия шлем "Ролан Гарос" за неделя, 28 май.


Григор Димитров ще има честта да играе утре на централния корт в Париж "Филип Шатрие". Поставеният под №11 българин излиза срещу представителя на домакините Стефан Робер. 


Двубоят е трети в програмата, която стартира в 12:00 часа наше време със срещите Петра Квитова - Джулия Босеръп и Ангелик Кербер - Екатерина Макарова.


Първата ни ракета ще се опита да развали прокобата от три поредни отпадания в първия кръг на "Ролан Гарос". В часа на двубоя срещу Робер се очаква температурата да е над 30 градуса по Целзий.


Димитров направи днес двучасова тренировка по пладне при температура от над 25 градуса и палещо слънце. Негов партньор беше Давид Ферер. Корт №3, където се проведе заниманието, беше почти изпълен със зрители. Повечето подкрепяха испанеца с призиви "Але, Давид!" и "Вамос", но имаше и фенове на Гришо.


Публиката избухна в аплодисменти, когато 26-годишният хасковлия направи невероятен минаващ удар при едно разиграване. Заради горещината Ферер и Димитров сядаха на столовете за почивка сравнително често. Ферер си говореше с треньора на Гришо Дани Валверду на испански.

 

Галерия от тренировката на Григор Димитров днес.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини