Азаренка с първа поява след раждането



28-05-2017 08:37 | Любомир Тодоров

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в Париж

 

Голямата изненада на благотворителното събитие Kids′ Day на "Ролан Гарос" вчера беше появата на бившата номер едно в света Виктория Азаренка.


Вика роди сина си през декември и вече обяви, че ще играе на Уимбълдън. Блондинката от Минск показа отлична форма и се включи в шоуто на централния корт "Филип Шатрие". В него участваха още настоящите шампиони Новак Джокович и Гарбине Мугуруса, Доминик Тийм, Марин Чилич, Александър Зверев, Фабио Фонини, Танаси Кокинакис, Ник Кириос, Кристина Младенович, Симона Халеп, Светлана Кузнецова, Ализе Лим, Полин Пармантие и други.


Звездите се опитваха да улучат гигантски картонени тенис топки в другата половина на корта първо от форхенд, после от бекхенд. В атракцията се включиха още световните шампиони по хандбал Никола и Лука Карабатич и Тиери Омейер, бившата спринтьорка Мари-Жозе Перек, ексфутболистът Ален Богосян и спортният директор на кандидатурата на Париж за Олимпийските игри през 2024 година Жан-Филип Гатиен, световен първенец по тенис на маса.


Организаторите предложиха на хлапетата и техните родители многобройни забавления, сред които бяха "Битката на шампионите". В два двубоя на "Сюзан Ланглен" се противопоставиха Кристина Младенович на Янина Викмайер и Ришар Гаске на Беноа Пер.


Точно 23 450 зрители са присъствали на деня на децата в Париж.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини