Федерер релаксира край езерото в Цюрих



30-05-2017 16:04 | Николай Драганов

След страхотното начало на сезона и титлите от Australian Open, Индиън Уелс и Маями, Роджър Федерер взе решение да пропусне целия сезон на клей, включително "Ролан Гарос".

 

Докато колегите му се борят за титлата от втория за годината турнир от Големия шлем, швейцарецът се подготвя за сезона на трева.


Освен да тренира, Маестрото очевидно намира време и за почивка и време за семейството. През уикенда Роджър е бил забелязан от негови фенове да релаксира край езерото в Цюрих. Моментът е увековечен и на снимка, качена в сайта Blick най-вероятно от самите деца, разпознали своя идол.


Именно там в момента тренира Федерер, но точното местоположение на кортовете не е известно на медиите. Най-вероятно в своя дом, Роджър се подготвя за предстоящия турнир на трева в Щутгарт, където през миналата година отстъпи на Доминик Тийм в полуфиналите.


След това 18-кратният шампион от Големия шлем ще бъде в Хале, където ще търси девета титла, преди да стане време и за Уимбълдън. Но преди това е време за колкото е възможно повече почивка - особено през уикендите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини