Мъри: Спах спокойно след загубата в Мелбърн



01-02-2011 11:27 | Станко Димов

Първата ракета на Великобритания Анди Мъри сподели, че не е имал смущения в съня след загубата от Новак Джокович на финала на Australian Open миналата неделя.

 

Поражението бе трето за шотландеца във финали на турнири от Шлема, където Мъри все още няма дори спечелен сет. Въпреки това 23-годишният играч сподели, че не е имал никакви смушения със заспиването във въпросната вечер.


"Казах го и преди финала - този мач не е нещо, което може да попречи на съня ми. Да, със сигурност ще ми бъде тежко в следващите няколко дни, но това е повече от нормално", сподели световният номер 5, който загуби финал в Мелбърн за втора година поред.


"Приемам тенисът доста сериозно. Тренирам всеки ден на ръба на възможностите си, защото искам да стане още по-добър професионалист. Аз обаче имам и живот извън тениса, който също обичам. И ако трябва да направя съпоставка с миналата година (загуба на финала от Федерер), сега съм много, много по-щастлив извън корта. Забавлявам се и се радвам на малките неща", коментира помъдрелият Мъри.


"Все още не знам кога точно ще се завърна на корта. Може да не играя тенис в следващите няколко месеца, но може й да ме видите на корта след седмица. Всичко зависи от това как се чувствам", сподели Мъри.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини