Винъс виновна за катастрофа с фатален край?



Винъс виновна за катастрофа с фатален край?
Свързани играчи
Тагове
30-06-2017 09:06 | Николай Драганов

Носителката на 7 титли от Големия шлем Винъс е участвала в катастрофа в Маями, довела до смъртта на 78-годишен мъж, съобщават световните агенции. Инцидентът е станал на 9 юни в Палм Бийм Гардънс - малко градче до Маями, а според полицията вината за катастрофата е на Уилямс.


Засега срещу Винъс не са повдигнати обвинения, но според полицията, която се позовава на очевидци, тенисистката е минала на червено. В последствие тя е опитала да намали скороста, но е ударена от автомобил, шофиран от 68-годишна жена. Тя и съпругът и са приети в болница с тежки травми, а мъжът издъхва две седмици по-късно.


Кметът на града заявява, че разследването продължава. Според адвокатите на Винъс става дума "злополучен инцидент", а Уилямс изразява дълбоките си съболезнования към близките на жертвата. Адвокатът Малкълм Кънингам твърди, че Уилямс не е преминавала на червено. 


От щаба на Винъс не са коментирали как инцидентът ще се отрази на подготовката и за Уимбълдън. Американката в момента се намира под №11 в ранглистата и сред скритите фаворити на турнира, който е печелила пет пъти в своята кариера. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини