Когато Роджър влезе в съблекалнята...



19-07-2017 17:38 | Станко Димов

Роджър Федерер беше голямата звезда на Уимбълдън, където спечели 8-ата си титла. Швейцарецът беше в пълния си блясък и на шампионското парти, където всички погледи бяха насочени към него. Нещо повече – Марсело Мело и Лукаш Кубот, които триумфираха в надпреварата на двойки, дори го помолиха за снимка.

На партито присъстваха и победителките при дамските дуети – Елена Веснина и Екатерина Макарова. Веснина разкри и подробности от вечерта.

„Всички търсеха Роджър. Където и да отидеше той, винаги някой отиваше при него. Дори други тенисисти го търсеха за снимка”, разкри Веснина.

„Той винаги е бил най-популярният тенисист в Тура. Всеки път, когато влезе в съблекалнята всички млъкват и започват да го гледат. Той е огромна звезда, но никога не се е държал като такъв. Той е здраво стъпил на земята, галантен и внимателен. Уважава всички, без значение дали става въпрос за хора от персонала или други тенисисти. Рафа е същият като него, но е по-срамежлив”, каза още рускинята.

От началото на годината Федерер спечели 2 титли от Големия шлем – Australian Open и Уимбълдън, 2 от „Мастърс 1000” сериите – Индиън Уелс и Маями, както и една от категория 500 – Хале.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини