Американска надежда заби футболист



30-07-2017 10:35 | Станко Димов

Една от надеждите на американския женски тенис Слоун Стивънс има нов приятел. Медиите отвъд океана твърдят, че тенисистката излиза с футболиста Джоди Алтидор, който в момента играе за отбора на Торонто.

Алтидор е добре познат на феновете на футбола в Европа, след като преди време беше собственост на испанския Виляреал и игра под наем други отбори от Стария континент, сред които английския Хъл Сити и турския Бурсаспор.

24-годишната Стивънс в момента е №926 в ранглистата на WTA. Спадът ѝ се дължи на операцията на крака, която претърпя по-рано през сезона. Тъмнокожата състезателка се завърна в Тура на Уимбълдън, където беше победена в първия кръг от сънародничката си Алисън Риск.

Идната седмица Стивънс ще участва на турнира на твърди кортове във Вашингтон, но жребият отново не беше благосклонен към нея и още на старта тя ще трябва да срещне водачката в схемата Симона Халеп.

Слоун Стивънс направи големия си пробив в Тура през 2013-а, когато достигна до полуфиналите на Australian Open, побеждавайки по пътя си Серина Уилямс. Тя е достигала до 11-а позиция в ранглистата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини